Ασκήσεις Μεγέθυνσης Πέους

Είναι οι ασκήσεις μεγέθυνσης πέους με φυσικό τρόπο αποτελεσματικές;

Η αντρική πλειονοψηφία είναι εξοπλισμένη με πέος που μακραίνει αυτόματα όταν ερεθίζεται, μεγαλώνοντας το μέγεθός του κατά ουκ ολίγα εκατοστά. Ευρίσκεται, ωστόσο, ένα κλιμάκιο της τάξεως του 20% του οποίου το πέος δεν πρήζεται, διατηρώντας το πρωταρχικό του ευμέγεθες μάκρος. Αυτό, ωστόσο, που συνδέει όλους τους ανδρες, ασχέτως χαρακτηριστικών, είναι το θέλημά τους να μεγαλώσουν το μόριό τους, έστω κι αν δεν ανιχνεύονται ρεαλιστικές ανάγκες. Είτε, λοιπόν, για λόγους ανάτασης της αυτοεκτίμησης είτε για την ευαγέστερη ευαρέστηση των συντρόφων στο σεξ, οι επιμηκύνσεις του πέους αποτελούν από τους πιο αγαπημένους όρους στα search engines του internet.

H επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο είναι εφικτή

Οι ροές του αίματος μέσα στο πέος διαπερνώνται από τα δύο σηραγγώδη σώματα που το διατρέχουν. Σε αυτά τα σώματα σπογγώδεις ιστοί απορροφούν την πλειονότητα της αιμοτοροής προκειμένου το πέος να διατηρείται σε ακμαιότητα.

Ο κεντρικός στόχος είναι να υλοποιηθεί η διεύρυνση αυτών των ιστών, ώστε να ρουφούν περισσότερο αίμα και να γίνεται ενεστώσα η πραγματική επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο.

Ιδανικές για τη μεγέθυνση πέους ασκήσεις

Kατανοώντας τη ιδιοσύσταση του πέους, λοιπόν, είναι θεμιτές οι συχνές εξασκήσεις οδηγιών που υπακούουν στον τρόπο που λειτουργεί. Υπάρχουν, λοιπόν, για τη μεγέθυνση πέους ασκήσεις κατάλληλες. Πρόκειται για μεθόδους εκγύμνασης για την κατά λίγα εκατοστά μεγέθυνση οι οποίες προσαρτούν αλλαγές στο πάχος και στο μήκος του. Συνεκδοχικά, επιτελούνται μεταβολές στην ποιότητα της ίδιας της ερωτικής πράξης, αλλά και αύξηση στην παραγωγή σπέρματος.

Ο τρόπος που λειτουργούν οι ασκήσεις για μεγέθυνση πέους

Οι ασκήσεις για μεγέθυνση πέους που προτείνονται αναγκάζουν τη διεύρυνση των κυττάρων ὠστε αυτά αποκτούν εκτενέστατα όρια, προκειμένου μέσω αυτής της αναδόμησης ο οργανισμός να διευθετήσει την ανάγκη εισροής περισσότερου αίματος μέσα σε αυτά. Τοιουτοτρόπως το πέος παρουσιάζεται με πιο αναπτυγμένη διάταξη, καθώς διατρέχεται από πλιότερο αίμα ώστε σε κάποιους μήνες να γίνεται κατά 4 εκατοστά επιμηκέστερο.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις ασκήσεις πέους

Για να επεξεργαστείτε έξυπνα τις ασκήσεις πέους, ψαχτείτε λιγάκι με τις ασκήσεις Kegel, τις συστάσεις τεντώματος αλλά και τις χρησιμοποιήσεις των αντλιών κενού. Αν σας ελκύει η έσχατη πρόταση, προσμετρήστε το εξής μειονέκτημα, το οποίο απαρτίζεται από το ότι η μεγέθυνση μέσω της χρησιμοποίησης αντλίας δεν προάγει ένα αρμονικό αποτέλεσμα σε σχέση με το πώς νιώθεται το όργανό σας, γι' αυτό και δεν αγοράζεται από νεαρότερους που τους νοιάζει και η αισθητική του ζητήματος και όχι μονάχα η πρακτικότητα των μεθόδων που θα ακολουθήσουν. Αντίστροφα, τα τακτικά πεϊκά μασάζ μπορούν να σιγοντάρουν την τάνυση του μυός και διάταση του πεϊκού χιτώνα.

 

Η απάντηση στην ερώτηση «Πώς να μεγαλώσω το πέος μου»

Απαριθμούνται τρεις ευπρόσιτες επιλογές στην ερώτηση «πώς να μεγαλώσω το πέος μου».

  • Αρχικά, αναφέρεται ως εξαιρετικά δημοφιλής η αποτελεσματικότητα του τεντώματος του πέους με κυκλική φορά. Αρχίζοντας και τεντώνοντας το κεφάλι προς τα έξω και κρατώντας το σε σταθερή θέση για μερικά δευτερόλεπτα, συνεχίζετε έλκοντάς το προς τα πάνω και περιστρέφοντάς το από τα αριστερά προς τα δεξιά. Για να επιτύχει η τεχνική, κάνετε 20 επαναλήψεις.
  • Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η μέθοδος του «αρμέγματος» που αντλεί την αποτελεσματικότητά της από μια πανάρχαια αραβική πρακτική των νομάδων. Οι κινήσεις σας προσομοιάζουν με αυτές του αρμέγματος, συγκεντρώνοντας περισσότερο αίμα στα τοιχώματα του πέους. Για να την εξασκήσετε ορθά, αγοράστε κάποιο λιπαντικό ώστε να μην τραυματίσετε το πέος. Με αντίχειρα και δείκτη αγκαλιάστε το και κινηθείτε από τη βάση προς το τελείωμα. Η ενέργεια αυτή πρέπει να σφιχταγκαλιάζει το πέος, να μην το πονάει, αλλά να προκαλεί τη συμπίεση του αίματος. Συστήνονται οι περί τις διακόσιες επαναλήψεις της κίνησης και με τα δύο χέρια.

 

  • Η εφαρμογή των ασκήσεων Kegel υποστηρίζουν τους μυς της πυέλου, ώστε να λειτουργούν αρμονικά. Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως οι συγκεκριμένες ασκήσεις των κοκκυγικών αυτών μυών ελέγχουν την ακράτεια αλλά και τη σπερματική ροή, χαρίζοντάς του τόνωση και ελευθερία κίνησης στο αίμα που διατρέχει, λόγω των συσπάσεων από τις ασκήσεις σε μια ευρύτερη επιφάνεια πεϊκών ιστών.