Μεγέθυνση Πέους με Ασφάλεια στο Σπίτι

Επιμήκυνση πέους — Αύξηση πέους με φυσικό τρόπο

 

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως είναι περιττό να προσπαθήσω να σας πείσω για το αν αξίζει τον κόπο να κάνει κάποιος επιμήκυνση πέους. Μάλιστα, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη μια υποψία του τεράστιου αντίκτυπου που μπορεί να έχει ένα μεγαλύτερο πέος. Το κυριότερο είναι πως εκτός από την αύξηση της περιμέτρου του πέους θα αυξήσει με γεωμετρική πρόοδο και την αυτοπεποίθηση σας στο κρεβάτι, αλλά και σε όλους τομείς της ζωής σας.

Και μόνο για το λόγο αυτό, κάντε ότι μπορείτε για να βάλετε οποιαδήποτε σκέψη τύπου «Με τίποτα δεν είναι δυνατόν να δουλέψει» στην άκρη για την ώρα, γιατί τίποτα δεν εμποδίζει την πρόοδό σας περισσότερο από την έλλειψη πίστης σε αυτό που κάνετε.

Σε αυτή τη φάση απλά βασιστείτε στη διαβεβαίωσή μου ότι ο καλύτερος φίλος του άνδρα είναι σε θέση να υπερβεί τις φυσικές του, συχνά απογοητευτικά μικροκαμωμένες διαστάσεις. Είναι ένα φυσικο αποτέλεσμα, και υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό αυτό.

Πάρτε για παράδειγμα το γεγονός ότι πολυάριθμες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το τέντωμα του πέους είναι όχι μόνο όσο αποτελεσματικό όσο η πλαστική χειρουργική επέμβαση, αλλά στην πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ τη χειρουργική επέμβαση από άποψη μονιμότητας αποτελεσμάτων και ασφάλειας.

Δεν χρειάζεται να εμπιστευτείτε κάποια ιστοσελίδα που προσφέρει περίεργες αξιολογήσεις 5 αστέρων, δεν χρειάζεται να εμπιστευτείτε κάποιες παραφουσκωμένες διαφημίσεις, δεν χρειάζεται καν να βασιστείτε στο δικό μου λόγο…ή σε οποιουδήποτε άλλου.

Πρέπει απλά να εμπιστευτείτε τις ακλόνητες κλινικές αποδείξεις, και να έχετε την αφοσίωση να τις θέσετε σε εφαρμογή για τον εαυτό σας.


Το μέγεθος του πέους αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για αρκετούς νέους άνδρες. Είτε λόγω φυσικών αιτιών είτε λόγω γενετικών προβλημάτων, αρκετοί άνδρες έχουν πρόβλημα με το μέγεθος του πέους τους.
Εδώ θα αναλύσουμε όλους τους πιθανούς και ελεγμένους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας για να αυξήσει το πέους του και να μην έχει μειωμένη ψυχολογία, ειδικά στα σεξουαλικά θέματα.
Γενικότερα η επιμήκυνση πέους είναι μια κατηγορία που έχει απασχολήσει ιδιαίτερο κόσμο της Ιατρικής και αρκετοί επιστήμονες αλλά και εταιρείες έχουν αναζητήσει την κατάλληλη λύση για την αύξηση του πέους.

Επιμήκυνση πέους στο σπίτι
Η αύξηση του πέους στο σπίτι μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους — ειδικά αν διαβάσετε άρθρα στο διαδίκτυο θα σας προτείνουν χιλιάδες μεθόδους — ακόμα και επιμήκυνση πέους με κρεμμύδι (!), με φυσικούς τρόπους και ό,τι άλλο σκεφθεί ο καθένας.
Η αλήθεια είναι ότι η επιμήκυνση πέους στο σπίτι μπορεί όντως να γίνει με συγκεκριμένες μεθόδους και με συγκεκριμένα φάρμακα και αλοιφές.
Φάρμακα μπορούν να προτείνουν μόνο οι γιατροί, οπότε ό,τι διαβάσετε στο διαδίκτυο για φάρμακα, δεν πρέπει να το κάνετε εκτός αν σας το προτείνει η συνταγή του γιατρού σας!
Η επιμήκυνση πέους στο σπίτι που προτείνουμε είναι με φυτικές αλοιφές και τζελ που πραγματοποιούν αύξηση του πέους κατά 3–6 εκατοστά, μέσα σε λίγες εβδομάδες!
Τα 3–6 εκατοστά είναι ένα νούμερο αρκετό, που θα σας κάνει να απομακρύνετε το όποιο κόμπλεξ μπορεί να έχετε λόγω του μεγέθους του πέους σας.
Η αύξηση πέους μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο απλά χρησιμοποιώντας την κρέμα σε καθημερινή χρήση — 1 φορά την ημέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή. Η αύξηση θα είναι μόνιμη και δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεται τη θεραπεία επ’αορίστου.
Αν δείτε ότι η επιμήκυνση του πέους είναι μικρότερη απ’ότι θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε για ακόμα έναν κύκλο τη θεραπεία με το Gel.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα ανακαλύψετε αρκετά άρθρα που αναφέρονται στην επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο.
Θα σας συμβουλεύαμε, τελείως φιλικά, να μην μπείτε καν στο κόπο να διαβάσετε αυτές τις τεχνικές καθώς αφενός είναι επικίνδυνες για την υγεία σας και αφετέρου δεν έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα στην αύξηση του πέους.
Προτιμήστε προϊόντα που έχουν πιστοποίηση και έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για την χρήση που προορίζονται.
Το νο1 προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, είναι τα Titan Gel- Maral Gel - Rhino Gold Gel που κατασκευάζονται στην Ευρώπη και έχουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και άδειες.

Επιμήκυνση πέους με ελαιόλαδο
Αρκετά sites που ασχολούνται με την ανδρολογία, προτείνουν να εφαρμόσετε ελαιόλαδο στο πέος με σκοπό την αύξησή του(!).
Πραγματικά υπάρχουν έξυπνοι άνδρες που πιστεύουν ότι θα πετύχουν αύξηση του πέους με ελαιόλαδο;
Σας προτείνουμε να ΜΗΝ το δοκιμάσετε, καθώς θα καταλήξετε αμέσως στο μπάνιο για να το αφαιρέσετε.
Το ελαιόλαδο σε καμία περίπτωση δε μπορεί να επιμηκύνει το πέος σας — ΜΗΝ κάνετε ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο!
Η επιμήκυνση πέους με ελαιόλαδο είναι ένας πολύ παλιός μύθος που τον λέγανε συχνά σε άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ώστε να ανέβει η διάθεσή τους.

Αύξηση πέους με τροφές
Κυκλοφορεί ένας μύθος πως το πέος μπορεί να αυξηθεί καταναλώνοντας κάποιες ορισμένες τροφές.
Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση — αυτό που μπορεί να συμβεί (στιγμιαίως και μόνο προσωρινά) είναι η μεγαλύτερη και πιο “δυνατή” στύση.
Αυτό μπορεί όντως να συμβεί με τροφές όπως βατόμουρα, στρείδια(ωμά), σκόρδο, μπανάνας και φιστίκια.
Οι παραπάνω τροφές ΔΕΝ θα μεγαλώσουν το πέος σας, όμως θα το κάνουν “σκληρό” και θα αντέξει περισσότερο σε μια στύση.
Οι τροφές για αύξηση πέους προσφέρουν μια προσωρινή λύση που κάποιες φορές μπορεί να συμβεί και κάποιες όχι — ανάλογα πως αντιδράει ο οργανισμός κάθε φορά.
Από την άλλη, αν προσέχετε τη διατροφή σας και μειώσετε το λίπος στη περιοχή της κοιλιάς, θα δείτε ότι το πέος σας θα φαίνεται μεγαλύτερο (και στην ουσία θα είναι) καθώς το αρκετό λίπος στη βουβωνική περιοχή κάνει το πέος να φαίνεται μικρό.
Η αυστηρή διατροφή σε συνδυασμό με τα Gel μας μπορεί να κάνει θαύματα στην επιμήκυνση του πέους σας!


Αύξηση πέους με πολυβιταμίνες
Οι βιταμίνες μπορούν να κάνουν πολλά καλά στον οργανισμό μας, όμως σίγουρα ΔΕΝ μπορούν να επιτύχουν αύξηση και επιμήκυνση του πέους.
Αν κάποια βιταμίνη αυτοδιαφημίζεται πως ενισχύει το μέγεθος του πέους, τότε είναι σίγουρο πως είτε απλά παραπλανεί τον κόσμο και δεν κάνει τίποτα είτε — χειρότερα — έχει μέσα αρκετές διεγερτικές ουσίες με αποτέλεσμα την μόνιμη και ενοχλητική στύση.


Επιμήκυνση πέους με κρέμα — Αύξηση πέους με αλοιφή & τζελ
Η αύξηση πέους με κρέμα είναι η καλύτερη και πιο αποδεδειγμένη λύση για την επιμήκυνση πέους. Μια καλή και αλοιφή θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και θα αυξήσει το μέγεθος του πέους κατά 3 έως 6 εκατοστά, μέσα σε λίγες εβδομάδες.


Σίγουρα μια χειρουργική επέμβαση θα έχει πιο καλό και μεγάλο αποτέλεσμα, όμως χρειάζεστε παραπάνω από 6 εκατοστά στο πέος σας;
Θέλετε να κάνετε μια εγχείρηση — με όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχει — για να κερδίσετε 2–3 περισσότερα εκατοστά σε σχέση με την αλοιφή Gel που μπορεί να σας προσφέρει έως 6 περισσότερα εκατοστά στο πέος σας;
Δεν πιστεύουμε πως αξίζει η χειρουργική επέμβαση στο πέος, όταν υπάρχουν δοκιμασμένα και εγγυημένα προϊόντα όπως η αλοιφή Gel!


Χάπια επιμήκυνσης πέους στα φαρμακεία
Στα φαρμακεία θα βρείτε συνήθως κάποια αμφιβόλου ποιότητας χάπια επιμήκυνσης πέους.
Συνήθως χρειάζονται συνταγή γιατρού και έχουν αρκετά ισχυρή δράση. Οι γιατροί τα προτείνουν μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και όχι αισθητικής φύσεως.
Τα χάπια αύξηση πέους στα φαρμακεία είναι ιδιαίτερα ακριβά, καθώς περιέχουν πολύ δραστικές ουσίες για την καταπολέμηση της πάθησης.
Το Titan Gel, που έχουμε δοκιμάσει, είναι αρκετά πιο δραστικό από τα χάπια φαρμακείου και επίσης είναι αποδεδειγμένο πως έχει βοηθήσει εκατομμύρια άνδρες να ξεπεράσουν το πρόβλημα του μικρού πέους.


Αύξηση πέους χωρίς χειρουργείο
Η αύξηση πέους χωρίς χειρουργείο απαιτεί την εφαρμογή μιας λύσης, από αυτές που προτείναμε πιο πάνω
Δηλαδή θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ του χειρουργείου, των δραστικών χαπιών από το φαρμακείο που δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού αν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα καθώς και στην κρέμα που αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει εκατομμύρια άνδρες σε όλη την Ευρώπη!
Τα Titan Gel - Maral Gel - Rhino Gold Gel είναι γνωστά στην ανδρική κοινότητα και αποτελούν κοινό μυστικό μεταξύ των ανδρών.
Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και είναι η μόνο κρέμα για επιμήκυνση πέους που μπορεί να σας γλιτώσει από το να καταλήξετε στο χειρουργείο για αύξηση του πέους.
Τώρα η επιμήκυνση πέους είναι δυνατή χωρίς χειρουργείο, με την κατάλληλη εφαρμογή της κρέμας

Πάχυνση πέους — πως μπορούμε να την πετύχουμε;
Η πάχυνση πέους αποτελεί την 2η αιτία “στεναχώριας” για τους άνδρες, μετά την επιμήκυνση.
Αν και αρκετοί άνδρες έχουν ένα φυσιολογικό ή ακόμα και μεγάλο πέος, αυτό είναι λεπτό με αποτέλεσμα να νιώθουν μειονεκτικά για το “όργανό” τους.
Η πάχυνση πέους επιδιορθώνεται άμεσα και γρήγορα με την κρέμα- την νο1 λύση για προβλήματα μεγέθους του πέους.
Το Titan Gel εφαρμόζεται τοπικά και δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ανδρικά μόρια — είτε χρειάζονται πάχυνση πέους είτε αύξηση μεγέθους.


Επιμήκυνση πέους τιμή
Το κόστος για αύξηση του πέους εξαρτάται από την μέθοδο που θα ακολουθηθεί
Η επιμήκυνση πέους με χειρουργείο κοστίζει περίπου 10.000€ — ανάλογα τον γιατρό και την κλινική που θα πραγματοποιηθεί.
Αντίστοιχα, το κόστος για την κρέμα Titan Gel είναι στα 29,90€
Το Titan Gel το παραγγέλνετε online και η παράδοση γίνεται στο χώρο σας — πληρώνετε τον courier όταν σας φέρει το δέμα (αντικαταβολή).

Aσκήσεις Μεγέθυνσης Πέους:

Έρευνες έδειξαν ότι οι ασκήσεις «εκγύμνασης πέους» όπως ονομάζονται, μπορούν να φέρουν αποτελέσματα στο μήκος, το πάχος, στη διάρκεια και να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος.

Το πέος αποτελείται από τρία βασικά μέρη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μέρη που βρίσκονται στην εξωτερική μοίρα, που ονομάζονται σηρραγώδες σώμα και ένα μικρότερο μέρος στην βάση του πέους που ονομάζεται σπογγώδες σώμα.

Η στύση δημιουργείται όταν το πέος γεμίζει με αίμα. Μικρή σχετικά ποσότητα αίματος διοχετεύεται στο σπογγγώδες σώμα, που είναι ουσιαστικά η περιοχή μέσω της οποίας εκτελούνται η ροή των ούρων και η εκσπερμάτιση. Το υπόλοιπο αίμα διοχετεύεται στα σηρραγώδη σώματα, που είναι το σώμα της εξωτερικής μοίρας του πέους που περιέχει σπογγώδεις ιστούς που διατηρούν στο εσωτερικό τους 91% περίπου του αίματος στην στύση.

Το μήκος και η περιφέρεια του πέους εξαρτώνται από την ποσότητα αίματος που οι σπογγώδεις ιστοί μπορούν να συγκρατήσουν στην περιοχή του σηγγαρώδους σώματος. Για τον λόγο αυτό, ο μοναδικός τρόπος μεγέθυνσης του ανδρικού μορίου είναι μέσω ανάπτυξης εξωτερικής μοίρας του πέους και διεύρυνσης των σπογγωδών ιστών, ώστε να επιτρέψουν στο σηρραγώδες σώμα να συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος κατά τη διάρκεια της στύσης. Στο αποτέλεσμα αυτό μπορεί να φθάσει κανείς αποκλειστικά με την εκτέλεση, με συνέχεια και συνέπεια, συγκεκριμένων ασκήσεων που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Οι ασκήσεις που προτείνονται βοηθούν στη διαστολή των τοιχωμάτων της εξωτερικής μοίρας του πέους με την πρόκληση ροής αίματος στους υπό στύση ιστούς. Κάθε φορά που προκαλείται παρόμοιο φαινόμενο, τα κύτταρα διευρύνονται πέρα από την φυσιολογική τους δυνατότητα. Στο επόμενο στάδιο ο οργανισμός διορθώνει τα κύτταρα και τα δομεί μεγαλύτερα, ώστε να μπορούν να συγκρατήσουν την ποσότητα του αίματος που ρέει σε αυτά, λόγω της εκτέλεσης των ασκήσεων.

ο γεγονός αυτό επιτρέπει στο πέος να συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος, έτσι μέσα σε μερικές εβδομάδες το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο πέος. Το κλειδί είναι η μόνιμη άσκηση της εξωτερικής μοίρας με σειρά ασκήσεων και τεχνικών. Η χρήση της μεθόδου για περίοδο 3 – 4 μηνών μπορεί να φθάσει σε μεγέθυνση 3.5 – 5.6 εκ.

Για να αυξηθεί φυσικά το μέγεθος του πέους σας, κάντε διάφορα τεντώματα, ασκήσεις Kegel ή χρησιμοποιήστε μια αντλία πέους. Επίσης, το μασάζ στο πέος στην περιοχή του άξονα του πέους κατ΄ “επανάληψη, βοηθάει στο να τεντωθεί ο μυς και το αίμα να δώσει δύναμη στον στυτικό ιστό.

Τα βήματα για τη μεγέθυνση του πέους:

Αρχίστε από το τέντωμα του κεφαλιού προς τα έξω και κρατήστε το εκεί για πέντε δευτερόλεπτα.
Ρυθμίστε το κεφάλι σε ευθεία θέση, τραβώντας το προς τα πάνω και στη συνέχεια, κρατήστε το για πέντε δευτερόλεπτα.
Μετά από αυτό, αρχίστε να περιστρέφετε το κεφάλι προς τα αριστερά και επαναλάβετε το τέντωμα είκοσι και περισσότερες φορές.
Αυτή η κυκλική τεχνική τεντώματος μπορεί να αυξήσει φυσικά το μέγεθος του πέους.

ΑΣΚΗΣΗ  – ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ
Τεχνική που χάνεται στο βάθος του χρόνου. Στην ουσία η κίνηση είναι σαν να αρμέγετε. Στόχος είναι η αύξηση της αιμάτωσης, που οδηγεί στη διόγκωσή του πέους. Θεωρητικά αν την κάνετε συχνά η συγκέντρωση αίματος θα είναι μόνιμη. Συστήνεται καθημερινή άσκηση και χρήση λαδιού για μασάζ.

Αλείψτε λάδι στα χέρια και το πέος.
Με δείκτη και αντίχειρα πιάστε το πέος σφιχτά στη βάση του.
Κινήστε το χέρι αργά από τη βάση προς την κορυφή, κάντε παύση 2 δευτερολέπτων και κατόπιν αλλάξτε χέρι.
Θα πρέπει να σφίγγετε τα δάχτυλα τόσο, ώστε να «παγιδεύεται» το αίμα, χωρίς όμως να νιώθετε ενόχληση.
Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα τουλάχιστον 200 φορές, αργά και προσεκτικά.
ΑΣΚΗΣΗ  – ΜΕΘΟΔΟΣ KEGEL

Στην ουσία πρόκειται για εκγύμναση των περιφερειακών μυών, δηλαδή την περιοχή του προστάτη. Ονομάζονται  κοκκυγικοί και χρησιμεύουν σε δυο πράγματα: Στον έλεγχο της ούρησης και στον έλεγχο της ροής του σπέρματος. Είναι οι μύες που χρησιμοποιούνται όταν κρατιόσαστε και μπορούν να γυμναστούν σφίγγοντάς τους κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν κάθεστε.

Κατά τη διάρκεια της ούρησης, συγκεντρωθείτε στο να την ελέγξετε. Μειώστε τη ροή και νιώστε τους μυς που δουλεύουν και κατανοήστε πώς τους ελέγχετε με το να τους σφίγγετε. Καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί, θεωρείται πως με 200 «επαναλήψεις» ημερησίως (με μέση διάρκεια «σύσπασης» 5-30 δευτερόλεπτα) θα έχετε ορατό αποτέλεσμα στην επιμήκυνση του οργάνου.